Een opbouw in Amsterdam laten realiseren? | Huisuitbreiden.nl


Wil je ruimer wonen maar zie je het niet zitten om te verhuizen naar een groter huis? Ben je daarom op zoek naar andere mogelijkhedenvoor extra woonruimte? Ben je woonachtig in Amsterdam? Laat een opbouw bouwen door Huisuitbreiden.nl! Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat het ontwerpen en bouwen van diverse soorten dakterrassen, aanbouw en opbouw in omgeving Amsterdam realiseert. Daarbij maken we gebruik van een hoogwaardig houtskeletbouw. De ideale oplossing als je meer ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld je gezin, je studie of werk, of voor opslagruimte!

Woon je in de omgeving van Amsterdam en wil je een opbouw laten realiseren? Huisuitbreiden.nl is je graag van dienst! Voor meer informatie of het inlpannen van een vrijblijvend oriënerend gesprek kun je telefonisch contact opnemen via 020-3300707.

Extra woonruimte door een opbouw in Amsterdam

Huisuitbreiden.nl is een organisatie die gevormd is op basis van een unieke samenwerking tussen een architect, constructeur en opbouwspecialist. Omdat we thuis zijn in verschillende expertises kunnen we het complete pakket aanbieden. Van het ontwerp van de opbouw van je woning in Amsterdam, tot het verkrijgen van gemeentelijke toestemming en de uiteindelijke verbouwing zelf. Daarbij hanteren we een uit acht concrete stappen bestaande stappenplan, om jouw wensen zo zorgvuldig als mogelijk te kunnen realiseren. Indien er door jouzelf al enkele stappen zijn ondernomen kunnen deze natuurlijk gewoon overgeslagen worden ten behoeve van een sneller traject.

  1. Oriënterend gesprek: je vertelt ons hoe je de extra woonruimte wilt laten realiseren;
  2. Spelregels in kaart brengen: omdat bij het bouwen van een opbouw diverse voorwaarden, regels en eisen van belang kunnen zijn brengen wij deze zorgvuldig in kaart;
  3. Het eerste ontwerp: wij geven vorm aan jouw wensen;
  4. Gemeentelijke goedkeuring: de bouwvergunning wordt aangevraagd en het eerste ontwerp dienen we in bij de welstandcommissie;
  5. Definitief ontwerp: na het verkrijgen van de benodigde toestemmingen kunnen we pas echt beginnen!
  6. Prefab houtskelet: wij leveren kwaliteit op maat;
  7. Uitvoering: tijd om onze handen vuil te maken;
  8. Oplevering: na het voltooien van de opbouwing bij je woning in Amsterdam kun jij gaan genieten van extra woonruimte!

Zie ook de configurator om een beeld te krijgen van de opties en prijzen.‚Äč

Vraag om een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Ben je overtuigd en wil je een opbouw bij je woning in Amsterdam of omgeving laten realiseren? Of wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag om een vrijblijvend oriënerendgesprek! Wij zijn per telefoonbereikbaar via ons telefoonnummer 020-3300707, en via het contactformulier op de website. Om alvast een indruk te krijgen van de prijzen kun je de online rekenmodule invullen.