×

Ontwerp je opbouw in 3 stappen

crop_free

Afmetingen

Kies de gewenste afmetingen voor jouw opbouw.

dashboard_customize

Opties

Geef stap voor stap je voorkeuren op voor de buitenkant en binnenkant van de opbouw. En verken wat opties doen met de prijs.

article

Samenvatting

Blij met je ontwerp? Dan ontvang je de samenvatting per e-mail. Indien gewenst nemen we vrijblijvend contact met je op.

×

Jouw Huisuitbreiden Opbouw

*Kosten zijn indicatief en afhankelijk van je specifieke situatie. Dakranden en dakconstructie kunnen bijvoorbeeld van invloed zijn op de opbouw.
Wat u van ons kunt verwachten

Het ontwerp in de configuratie gaat uit van een gekozen maatvoering. De uiteindelijke afmetingen (LxBxH) en materialen zijn afhankelijk van de geldende regelgeving (bestemmingsplan en lokale beleidsregels) en esthetische uitgangspunten zoals beschreven in de welstandsnota van de gemeente.

Onze architecten kunnen het ontwerp in samenspraak met u aanpassen aan uw wensen en de eisen vanuit de gemeentelijke regelgeving. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw vragen en wensen te bespreken en daarna te vertalen in het ontwerp. Op deze wijze heeft u in een vroeg stadium inzicht in zowel het ontwerp en de daaraan gerelateerde bouwkosten. Tevens voorkomt u op deze manier dat u achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan.

We leveren een volledige dakopbouw (Casco Plus) zoals opgegeven in de configurator. De opbouw wordt als volgt opgeleverd:

  • Vloer: vlakke werkvloer waar de afwerkvloer direct op kan worden gelegd.
  • Wanden en het plafond: behangklaar en indien gewenst geschilderd (wit).
  • Electra: per ruimte een lichtpunt en een dubbel stopcontact.
  • Water: een aansluitpunt voor water.
  • Toegang: een trap wordt geplaatst om de dakopbouw te bereiken.