Huisuitbreiden.nl realiseert jouw verbouwing in Haarlem!


Zou je graag groter wonen maar wil je niet verhuizen naar een grotere woning? Ben je woonachtig in Haarlem of omgeving? Laat Huisuitbreiden.nl je verbouwing in Haarlem realiseren en geniet op korte termijn al van meer woonruimte! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van dakopbouwen, dakterrassen en aanbouwen. Deze realiseren we op basis van een houtskeletbouw van hoge kwaliteit. Ideaal als er een gezinsuitbreiding gaat plaatsvinden, je een extra werk- of studieruimte nodig hebt of meer ruimte wilt voor de opslag van spullen.

Ben je woonachtig in Haarlem of omgeving en wil je verbouwen? Schakel dan Huisuitbreiden.nl in! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-3300707 en plannen graag een vrijblijvend oriënterend gesprek met je in.

Meer woonruimte door een verbouwing in Haarlem

Huisuitbreiden.nl biedt het totaalpakket aan. Van het ontwerpen van een dakopbouw of aanbouw tot het regelen van de vergunning en het uiteindelijke bouwen zelf. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een verbouwing van je woning in Haarlem of omgeving. Ons bedrijf bestaat namelijk uit een unieke samenwerking tussen een architect, constructeur en opbouwspecialist. Gedurende het proces lopen we een vast stappenplan na, dat in totaal uit acht concrete stappen bestaat. Natuurlijk kunnen sommige stappen worden overgeslagen als je deze zelf al hebt ondernomen, om zo het traject te versnellen.

  1. Oriënterend gesprek: we maken kennis, waarna je ons uitlegt wat voor verbouwing je wilt laten realiseren;
  2. Spelregels in kaart brengen: bij een verbouwing kunnen diverse voorwaarden, regels en eisen een rol spelen. Wij brengen deze in kaart;
  3. Het eerste ontwerp: onze architect maakt een eerste ontwerp op basis van jouw wensen;
  4. Gemeentelijke goedkeuring: het ontwerp wordt bij de welstandcommissie ingediend en er wordt een bouwvergunning aangevraagd;
  5. Definitief ontwerp: is alles gelukt? Dan is het tijd om aan de slag te gaan!
  6. Prefab houtskelet: wij leveren kwaliteit op maat;
  7. Uitvoering: de verbouwing van je huis in Haarlem begint nu echt;
  8. Oplevering: zodra deze voltooid is kun je beginnen te genieten van meer woonruimte!

Benieuwd naar de kosten? Zie de configurator om een beeld te krijgen van de opties en prijzen.‚Äč

Plan een vrijblijvend oriënterend gesprek in!

Wil je graag je woning uitbreiden voor meer woonruimte? Ben je benieuwd wat Huisuitbreiden.nl voor de verbouwing van je huis in Haarlem kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op, graag plannen we een vrijblijvend oriëntatiegesprek met je in om je wensen door te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-3300707 en door middel van het online contactformulier. Probeer ook eens de configurator om een beeld te krijgen van de opties en prijzen.