Extra ruimte met een dakopbouw in Utrecht | Huisuitbreiden.nl


Kun je wel wat meer ruimte in je woning gebruiken? Woon je in Utrecht en wil je uitbreiden met een dakopbouw? Maak kennis met Huisuitbreiden.nl, dé specialist op het gebied van dakopbouw in Utrecht en omgeving. Ideaal als je snel extra woonruimte nodig hebt en ook nog eens veel voordeliger dan het kopen van een grotere woning! Wie binnenkort uitbreiding van zijn gezinnetje verwacht, een extra ruimte nodig heeft voor de studie of werk of wel wat meer opslagruimte kan gebruiken kan kiezen voor dakopbouw. Er bestaan diverse vormen van dakopbouw, waaronder de dakkapel, een dakopbouw met nokverhoging of met een verlegde nok. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Woon je in Utrecht of omgeving en wil je een dakopbouw laten realiseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-3300707. Graag plannen we een oriënterend gesprek met je in. Zie de configurator om alvast een beeld te krijgen van de opties en prijzen.

Huisuitbreiden.nl verzorgt dakopbouw in Utrecht en omgeving

Bij Huisuitbreiden.nl kun je terecht voor het complete pakket. Van een ontwerp op basis van je wensen tot de uiteindelijke oplevering. Voor een efficiënt en succesvol traject hanteren we een stappenplann dat uit acht concrete stappen bestaat. Heb je sommige van deze stappen zelf al ondernomen? Dan kunnen we simpelweg het traject verkorten door deze over te slaan.

  1. Oriëntatiegesprek: in een eerste gesprek laat je ons weten wat je wensen precies zijn;
  2. Spelregels in kaart brengen: we bekijken het speelveld, door de voorwaarden, regels en verder gestelde eisen onder de loep te nemen;
  3. Het eerste ontwerp: aan de hand van het oriënterend gesprek wordt een ontwerp van de dakopbouw gemaakt;
  4. Gemeentelijke goedkeuring: we vragen om gemeentelijke goedkeuring door het ontwerp in te dienen bij de welstandcommissie. Ook zorgen we voor het aanvragen van de bouwvergunning;
  5. Definitief ontwerp: we maken het ontwerp definitief en gaan aan het werk!
  6. Prefab houtskelet: wij leveren kwaliteit op maat;
  7. Uitvoering: we beginnen met de realisatie van de dakopbouw in je huis in Utrecht;
  8. Oplevering: nadat alles klaar is kun jij gaan genieten van je extra woonruimte!

Vraag om een gratis prijsopgave op maat!

Benieuwd naar de kosten van een dakopbouw voor je woning in Utrecht? Bereken deze dan via de rekenmodule op onze website! Zo krijg je alvast een indruk van de prijs. Voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvend oriënterend gesprek kun je contact met ons opnemen. Bel ons op 020-3300707 of stuur een bericht via het contactformulier.