Een dakopbouw in Haarlem laten bouwen?


Heb je meer woonruimte in je huis nodig? Dan zit je goed bij Huisuitbreiden.nl! Wij zijn een bedrijf dat dakopbouw in Haarlem en omgeving bouwt. Wie binnenkort zijn gezin gaat uitbreiden, een extra ruimte wilt voor het studeren of werken, of meer opslag ruimte nodig heeft kan deze extra ruimte creëren door een dakopbouw te laten plaatsen. Dit kan je de ruimte die je nodig hebt geven, zonder dat je hoeft te verhuizen naar een grotere woning. Indien je een plat dak hebt kan de dakopbouw zelfs voor een extra verdieping zorgen. Huisuitbreiden.nl is specialist in het bouwen van verschillende soorten dakopbouw, van een dakkapel tot een dakopbouw met een verhoogde of verlegde nok. Wij bezorgen je de extra ruimte die je nodig hebt!

Ben je woonachtig in Haarlem en ben je benieuwd naar de kosten van een dakopbouw? Dan kun je vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Neem telefonisch contact met ons op via 020-3300707 of vul het online contactformulier in. Zie de configurator om een beeld te krijgen van de opties en prijzen.‚Äč

Meer woonruimte met een dakopbouw in Haarlem

Huisuitbreiden.nl wil jou een dakopbouw op je woning in Haarlem of omgeving opleveren precies zoals jij dit voor ogen hebt. Om dit te kunnen garanderen werken we op basis van een stappenplan, waarbij we in totaal acht concrete stappen volgen. Wij verzorgen indien gewenst het hele proces, al kun je ons ook inschakelen voor individuele stappen.

  1. Oriëntatiegesprek: wij zetten je eisen uiteen;
  2. Spelregels in kaart brengen: moeten we rekening houden met bepaalde voorwaarden, regels of eisen?
  3. Ontwerp van de dakopbouw: op basis van je eisen maken we een eerste ontwerp;
  4. Gemeentelijke goedkeuring: door het ontwerp in te dienen bij de welstandcommissie proberen we een bouwvergunning aan te vragen;
  5. Definitief ontwerp: na het ontvangen van de vergunning vragen we om je definitieve goedkeuring;
  6. Prefab houtskelet: wij leveren kwaliteit op maat;
  7. Uitvoering: tijd om echt aan het werk te gaan!
  8. Oplevering: als alles klaar is wordt de dakopbouw in Haarlem opgeleverd.

Over Huisuitbreiden.nl

Huisuitbreiden.nl is een bedrijf dat dakopbouw, uitbouw en aanbouw bij woningen verzorgd. We zijn voornamelijk actief in Amsterdam en de rest van de randstad, maar ook daarbuiten. Onze dienstverlening is gebaseerd op een unieke samenwerking tussen specialisten op het gebied van architectuur, constructie en opbouw. Hierdoor kunnen we het gehele traject onderhanden nemen. Ook is het mogelijk om een van onze specialisten voor een bepaald gedeelte van het proces in te schakelen. We zorgen in ieder geval altijd dat je een helder beeld hebt van de prijzen, door middel van een vrijblijvende prijsopgave op maat. Zie de configurator voor een indruk van de opties en prijzen.

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd in het laten bouwen van een dakopbouw en woon je in Haarlem of omgeving? Schakel dan Huisuitbreiden.nl in! Neem gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen of om verder te informeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-3300707 en via het contactformulier op de website.