Specialist in dakopbouw te Amsterdam

Dakopbouw te Amsterdam: specialisten aan het werk

Wil je graag extra ruimte in je woning creëren en denk je dat de enige optie is om te verhuizen? Maar heb je het nog prima naar je zin in jouw woning en wil je helemaal niet weg? Dan heeft Huisuitbreiden.nl de oplossing voor jou! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het optimaal benutten van spaarzame vierkante meters, zoals in Amsterdam. Hoe wij dit realiseren? Wij verzorgen de uitbreiding van je huidige woning door het creëren van een unieke dakopbouw. Je kunt op onze professionele service rekenen van het oriënterend gesprek tot aan de oplevering en bieden zo het totaalplaatje van ontwerp tot de installatie. In acht heldere stappen kunnen wij jouw dakopbouw in Amsterdam realiseren. Daarbij bieden wij service op maat en zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij werken met een transparant bouwsysteem en overleggen onze scherpe prijzen altijd vooraf! 

Voordelen van een dakopbouw in Amsterdam

Bij Huisuitbreiden.nl ben je aan het juiste adres voor een unieke dakopbouw in Amsterdam en omgeving. Door een dakopbouw te laten plaatsen geniet je op korte termijn al van extra vierkante meters in jouw woning. Ideaal als je gezinnetje wordt uitgebreid, je een kantoor aan huis wilt, meer opslagruimte wilt of meer ruimte wilt om een hobby uit te oefenen. Natuurlijk zou je kunnen verhuizen naar een groter huis, maar dat brengt een hoop gedoe en kosten met zich mee. Door een dakopbouw te laten bouwen geniet je én van extra ruimte én bespaar je geld op een grotere woning. Huisuitbreiden.nl is gespecialiseerd in het bouwen van extra ruimtes in verschillende soorten woningen. Van het bouwen van een dakterras of aanbouw tot verschillende vormen van dakopbouw (zoals een dakkapel of een dakopbouw met een verlegde of verhoogde nok). Het maakt niet uit of je nu een plat dak, een zadeldak of een schilddak heeft. We werken met een prefab houtskelet op maat en denken met je mee in iedere situatie. Wij laten je groter wonen!

Ben je geïnteresseerd in dakopbouw in Amsterdam? Neem dan eens contact met ons op en vraag om een vrijblijvende offerte! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-3300707 of middels het contactformulier. 

Screenshot 2024-04-09 at 11.31.20

Kennismaking: We beginnen altijd met een vrijblijvend oriëntatie gesprek waarbij we u direct op weg helpen met advies en een prijsindicatie.

Opent in een nieuw venster

Meer vierkante meters met dakopbouw in Amsterdam

Om de dakopbouw in Amsterdam op te kunnen leveren die precies aan je wensen voldoet werken we bij Huisuitbreiden.nl op basis van een strak stappenplan, dat in totaal uit acht concrete stappen bestaat. Wij kunnen het complete traject van A tot Z uitvoeren, maar ook enkele afzonderlijke stappen verzorgen.

 • 1. Oriëntatiegesprek: we brengen je wensen in kaart;
 • 2. Spelregels in kaart brengen: zijn er verdere voorwaarden, regels of eisen waar rekening gehouden mee moet worden?
 • 3. Ontwerp van de dakopbouw: wij geven vorm aan je wensen in een eerste ontwerp;
 • 4. Gemeentelijke goedkeuring: dit ontwerp wordt bij de welstandcommissie ingediend, om een bouwvergunning aan te vragen;
 • 5. Definitief ontwerp: de definitieve goedkeuring van je ontwerp na het verkrijgen van de vergunning;
 • 6. Prefab houtskelet: wij leveren kwaliteit op maat;
 • 7. Uitvoering: tijd om aan de slag te gaan!
 • 8. Oplevering: na het afronden van de verbouwing leveren wij de dakopbouw in Amsterdam op.

Ben je enthousiast maar allereerst benieuwd naar het kostenplaatje? Probeer dan de configurator om een beeld te krijgen van de opties en prijzen. 

Wat kost een aanbouw?

De grootste factoren die invloed hebben:

 • Oppervlakte (M2)
 • Badkamer / Keuken
 • Materiaal

Bekijk onze referenties

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons. Bekijk een aantal van onze case studies op onze portfolio pagina.